De ce să alegi un împrumut de la vimaro credit ifn pentru a-ți redecora bucătăria?

Aplică pentru un credit

Vrei să renovezi sau să redecorezi complet bucătăria ta? Cumpărarea unei noi bucătărie este un cost mare si poate pune o presiune considerabila asupra economiilor tale.

Creditul de consum este o opțiune de luat în considerare pentru a-ți finaliza proiectul fără a aștepta neapărat să ai la dispoziție toate economiile.

Bucătăria, spațiul tău sacru redecorat cu un împrumut de la vimaro credit ifn

Ai vreo idee clară despre ce vrei pentru bucătăria ta? Visezi la o bucătărie cu o insulă centrală și un acoperiș industrial din sticlă?

Ideală pentru ține ar fi o bucătărie mare închisă, suficient de spațioasă pentru a găzdui întreagă familie în jurul mesei de mic dejun?

Vrei o bucătărie deschisă cu bar?

Îți dorești o soluție la cheie, complet amenajată și utilată sau, dimpotrivă, preferi să alegi singură diferitele elemente și să compui o bucătărie unică pe măsură etc.

Oricare ar fi proiectul tău, a face un împrumut pentru a-ți finanța nouă bucătărie este foarte avantajos:

Ratele dobânzilor sunt foarte atractive pentru un împrumut de la vimaro credit ifn.

Nu ai toate economiile care îți trebuie pentru a-ți finanța proiectul; contractarea unui împrumut înseamnă că nu trebuie să aștepți să aduni toți banii necesari pentru această achiziție. O bucătărie nouă reprezintă un buget semnificativ, care poate înghiți timp înainte de a se materializa.

Producătorii de bucătării și magazinele universale care vând bucătării fac uneori oferte promoționale, pe durată limitată. Cu un credit, nu lași o șansă să treacă pe lângă ține.

Împrumutul pentru o bucătărie nouă poate include achiziționarea de noi electrocasnice.

Cât să împrumuți de la vimaro credit ifn pentru a-ți renova bucătăria?

Suma de care vei avea nevoie pentru noua ta bucătărie depinde de proiectul tău:

Bucătărie utilată: această bucătărie este personalizată, în funcție de spațiul dumneavoastră. Instalarea acestuia este efectuată de profesionișți. Poate costa chiar și 10.000 de lei.

Ustensilele de bucătărie: aceasta este cea mai atractivă opțiune din punct de vedere economic, deoarece pentru materiale echivalente, veți plăți în medie cu 20 până la 30% mai puțîn decât o bucătărie personalizată. Această diferență poate fi explicată prin faptul că instalați bucătăria. Prețul depinde apoi de materiale și de calitatea bucătăriei: o medie de 5.000 de lei

O bucătărie nouă poate implica achiziționarea de noi electrocasnice. Va trebui să planificați diverse sume și pentru următoarele articole:

o mașină de spălat vase;

plitele pe gaz sau electrice;

plitele cu inducție;

un cuptor;

un cuptor/plită combinat;

un frigider/congelator combinat;

robot de bucătărie.

Ce credit să alegi pentru a-ți finanța bucătăria?

Împrumutul pentru bucătărie este un împrumut al cărui termen de rambursare depinde de suma împrumutată și de capacitatea ta de rambursare:

Termenul de rambursare nu poate fi mai mic de 3 luni.

Împrumutul de nevoi personale: acesta este un credit nealocat, a cărui sumă o puteți folosi după cum credeți de cuviință.

Cum să obții un împrumut de la vimaro credit ifn pentru bucătăria ta?

Pentru a construi dosarul, va trebui să furnizați următoarele:

dovada identității și adresei;

ultimele 3 extrase de cont;

dovada veniturilor: adeverințe de salariu, ultimul aviz fiscal etc.

Dosarul dumneavoastră va fi apoi studiat de către instituția de creditare, care va înainta o ofertă de credit personalizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vrei până la 15.000 lei în 48 de ore?

Aplică mai jos ⤵