Bănci care acordă credit cu istoric negativ, o dorința greu de îndeplinit!

Aplică pentru un credit

Un credit neplatit este o problema nu doar pentru creditor, dar si pentru cel ce este dator. Pe langa problemele personale si financiare pe care le ai, te poti trezi ca ti se refuza orice fel de împrumut bancar pentru urmatorii 4 ani. Si atunci, cand stii ca nu ai nicio plasa de siguranta in cazul unei situatii neprevazute, incepi sa te gandesti daca totusi exista si banci care acorda credit cu istoric negativ. Dar daca nu la o banca ar trebui sa te adresezi, ci sa te reorientezi catre o institutie financiara nebancara? Iata ce solutii de creditare ai daca te gasesti in situatia descrisa mai sus.

Minicredit în 24 de ore

În cazul unor nevoi financiare mici, mai mici de 1000 de lei, minicreditele fac posibilă obținerea de bani la mai puțin de 24 de ore de la solicitare. Dar o astfel de viteză este foarte scumpă, opțiunea „express” costă 25% din banii împrumutați! Nu este neaparat un lucru de recomandat dacă putem face altfel, dar trebuie spus că firmele care oferă acest serviciu te împrumută atunci cand nu gasesti banci care acorda credit cu istoric negativ.

Faceți un credit revolving

Creditul revolving, cunoscut anterior ca „credit revolving” sau „credit reconstituibil” prîntre alte nume este ceea ce este încă cunoscut sub numele de „rezervă de numerar” sau „rezervă de credit”. Usor si rapid de obtinut, dobanzile sunt destul de mari. Multe companii de credit se lauda ca pot da un acord de principiu in mai putin de 48 de ore, de multe ori mai putin.

Trecerea printr-o agenție de credit este totuși mai sigură și mai convenabilă decât cardul de credit de la un magazin.

Obișnuite cu dificultățile clienților săi, agențiile de credit oferă mai multe servicii care vizează simplificarea relației clientului cu creditul. El poate astfel amâna unul sau mai multe rate în cazul în care va aparea nevoie, renegocia creditul pentru a-l rambursa mai rapid sau mai lent, conform cu disponibilitatea lui și așa mai departe.

Este un tip de credit potrivit pentru sume relativ mici care sa fie rambursate pe perioade scurte: maxim 6 de luni sau un an.

Card de credit de la un magazin

Cardul de credit de la un magazin poate fi obtinut intr-o ora, prin simpla prezentare a actelor de identitate. Se fac verificări, si cardul tău este emis aproape instantaneu: acum poți plăti achizițiile în aceste magazine, în rate.

Este important să obțineți credit, insă urgența poate provoca decizii proaste și riști să ajungi cu un împrumut pe spate pe care nu-l poți rambursa, sau în condiții proaste, cu dobânzi foarte mari. Prin urmare, este necesar să aveți în vedere câteva reguli care vă permit să luați o decizie rapid, fără să vă grăbiți neapărat și să faceți o alegere proastă.

La ce sa fii atent cand iei credit de la alte institutii decat de la banci care acorda credit cu istoric negativ?

Cu cât o organizație de credit îți cere mai puține acte, cu atât mai rapid va fi in a-ți acorda un împrumut. Fără să verifice prea mult dacă poți de fapt sa dai sau nu banii incapoi, agenția de credit își asumă riscuri mari, pe care bineînțeles te va face să plătești, cu dobânzi pe măsură.

Acest tip de credit este acum bine reglementat din punct de vedere legal, dar încă protejează incomplet consumatorul. Cea mai bună protecție este, fără îndoială, dreptul de retragere: chiar și după semnarea contractului de credit, mai aveți la dispoziție 14 zile pentru a vă reconsidera decizia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vrei până la 15.000 lei în 48 de ore?

Aplică mai jos ⤵