Ce modele de ochelarii protecție PC sunt în tendințe în 2021

Ochelarii nu mai sunt rezervați doar pentru probleme de vedere, ci au devenit, de asemenea, adevărate accesorii la modă.

De la mare, rotund, la mic și hexagonal, modelul potrivit de ochelari, mai ales dacă vorbim de ochelari protecție PC pe care îi purtăm la serviciu, este greu de ales când te chinui să-ți găseșți drumul în departamentul de ochelari, atât de bogată este diversitatea. Deși este esențial să găsești formă perfectă a ochelarilor pentru fizionomia ta, este chiar mai bine să fii în ton cu cele mai noi tendințe ale modei. Fiecare an își aduce cota de noutăți și efecte la modă, cu modele de ochelari pe care le putem purta cu mândrie că să obținem un aspect teribil de atrăgător.

Rame la modă pe care să pariați dacă va gândiți să achizionati o pereche de ochelari protecție PC

Trei tendințe majore apar în acest sezon în ceea ce privește ramele:

– Cele supradimensionate și cu volum mare fac un progres în acest an: cadrele mari fac posibilă afirmarea unui stil, dar și a personalitățîi, în special cu masca care ascunde acum 50% din față (din cauza pandemiei de Covid-19). Ele rămân perfecte pentru a accentua punctul central al privirii. Sunt potrivite materialele groase precum acetatul foarte lucrat, rotunjite, bine lustruite pentru a obține jocuri de strălucire și lumină.

– Modelul minimalist: dimpotrivă, există, de asemenea, o tendința puternică de folosire a metalului prelucrat într-un mod mult mai minimalist, cu modele de metal foarte fine și subtile, cărora nu le lipsesc detaliile șic

– Modele ecoresponsabile: într-adevăr, la fel că în cazul vestimentației, nu este exclus să fie folosite materiale bio sau reciclate (oțel chirurgical, metal reciclat, bioacetat).

Forme și culori: ce modele de ochelari protecție calculator sunt la modă?

Tendința este pentru modelele geometrice din acest sezon, în toate formele lor. Modelele din 2021 rămân foarte asertive: pătrate, rotunde și chiar hexagonale. Trebuie privilegiată originalitatea mai mult că oricând!

Rețineți că asistăm, de asemenea, la marea revenire a formei de fluture și ochi de pisică, ambele pentru a afirmă un aspect retro, precum și de lucru.

În ceea ce privește paleta de culori, se poartă ochelarii în tonuri neutre și moi, dar și în culori pastelate foarte trendy, cum ar fi lavandă, roz pal sau chiar albastru deschis. De asemenea, și ramele transparente sau cele cu tonuri de maro, miere sau bronz sunt foarte la modă anul acesta.

Ce sunt ochelarii atemporali?

În fiecare sezon, există modele noi care se bazează pe ultimele tendințe ale modei, dar există și modele care rezistă și nu se demodează niciodată. Acesta este într-adevăr cazul cu ochelarii „de aviator” care au traversat strălucit deceniile și care sunt perfecți pentru un aspect retro vintage și pentru a fi purtați zi de zi la birou că ochelari protecție PC.

Pentru a preveni aburirea cu masca, utilizați greutatea ochelarilor pentru a bloca aerul. Pentru a face acest lucru, pur și simplu trageți masca mai sus (asigurându-vă că acoperă bine bărbia) și așezați cadrul pe mască. Acesta este motivul pentru care formele supradimensionate și groase (mai grele) sunt mai potrivite pentru purtarea unei mășți decât cadrele mici și ușoare.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *