Caută bănci care dau credit cu buletinul pentru electrocasnice performanțe!

Alegerea aparatelor electrocasnice potrivite cu un împrumut de la bănci care dau credit cu buletinul

Aparatele dvs. de uz casnic trebuie selectate în funcție de nevoile și stilul dvs. de viață:

Nu-ți place să trebaluiesti toată ziua prin casă? Ai foarte puțin timp pentru gătit și treburile casnice? Achiziționarea unei mașini de spălat și a unei mașini de spălat vase ar trebui să fie prioritatea ta.

Ai o familie mare? Optează pentru un frigider de capacitate mare și electrocasnice pentru prepararea unor cantități mari de mâncare. Dacă ai o bucătărie mică, luați în considerare alegerea unui echipament mai mic sau încorporat.

De asemenea, trebuie luate în considerare și alte criterii pentru a face alegerea corectă:

Fiabilitate și performanță: compară materialele, caracteristicile și tehnologiile oferite de diferite produse.

Consum de energie: privește litera afișată pe etichetă pentru a află clasa energetică a aparatului. Acesta variază de la A ++, pentru cel mai economic, la G, pentru cel mai consumator de energie.

Decibeli: zgomotul unei mașini de spălat sau mașini de spălat vase poate deveni rapid insuportabil. Pentru a evita surprizele neplăcute, aruncă o privire asupra numărului de decibeli exprimat în dB (A) în partea de jos a etichetei energetice.

Etichete de siguranță: verifică prezența etichetelor precum standardul CE ROHS care limitează utilizarea substanțelor periculoase, standardul de mediu NF care certifică impactul negativ al produsului asupra mediului sau eticheta ecologică oficială în Europa.

Prețul: alege-ți echipamentul în funcție de buget. Dacă țintesti spre performanță, alege un model de vârf de la o marcă mare. Pentru aparatele electrocasnice cu reducere, vizează cel mai bun raport calitate/preț.

Garanție: beneficiezi automat de garanția de conformitate care îți va permite să soliciți repararea sau înlocuirea produsului timp de 2 ani. Unii vânzători oferă și o garanție specifică pentru fiecare dintre echipamente.

De unde să cumperi electrocasnice cu un împrumut de la bănci care dau credit cu buletinul?

Internetul este convenabil pentru a cumpăra aparate electrocasnice fără a fi nevoie să umbli disperat prin magazine. Pe web, mii de produse sunt disponibile în toate intervalele de preț.

Dacă ai nevoie de mai multe sfaturi, mergi la un magazin specializat. Agenții de vânzări sunt disponibili să îți răspundă întrebărilor și să te ajute să alegi cel mai bun dispozitiv în funcție de așteptările tale. Pentru a cumpăra noi, poți să mergi și la un supermarket și să profiți de prețuri atractive.

Achiziția la mâna a două:

Cumpărarea la mâna a două este o modalitate bună de a economisi bani. Unele dispozitive revândute sunt în stare foarte bună deoarece nu au fost foarte folosite. Toate mijloacele sunt bune pentru a găși perla rară. Dacă lipsa unei garanții te oprește, ia în considerare electrocasnicele recondiționate. Sunt testate, reambalate și îți permit să beneficiezi de service post-vânzare.

Indiferent de varianta aleasă, ia în considerare cel puțin un buget de 6000-10000 de lei pentru dotarea cu electrocasnice, suma deloc neglijabilă. Pentru un credit de genul asta, vei găși desigur bănci care dau credit doar cu buletinul fără adeverință salariu, cu mențiunea că va trebui totuși să furnizezi anumite documente, și nu doar cartea de identitate. Află mai multe informații chiar accesând site-ul băncii unde ai deja cont și verifică ce îți poate oferi.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *