Credit nebancar prin telefon, noua soluție inteligență pentru problemele tale financiare

Ghid practic: cum să iei un credit nebancar prin telefon

Un televizor nou, o mobila de bucatarie cocheta sau un laptop performant, toate vă atrag atenția. Dar, vai! Stati cam prost cu finantele! Daca aveti un telefon inteligent, un venit lunar si aptitudini de cautare pe internet ati putea foarte bine să vă permiteti să vă răsfățați cu un credit nebancar prin telefon.

Tehnologia vă permite să plătiți achizițiile cu un credit rapid, luat folosind smartphone-ul. Institutiile financiare au pus la punct aplicatii care sunt disponibile publicului larg în termeni de siguranță și comoditate.

Cum ar trebui să iei un credit nebancar prin telefon?

Mai întâi trebuie să instalati aplicatia institutiei financiare pe telefon pentru a accesa funcțiile disponibile. Indiferent dacă utilizați un dispozitiv cu Apple sau Android, procesul este destul de similar. E necesar sa va creati un cont, sa introduceti anumite date personale, vi se va cere validarea și gata!

Puteți adăuga chiar si carduri de credit pentru rău platnici, daca este cazul; rețineți, totuși, că doar unul dîntre acestea va fi cardul dvs. implicit. Puteți utiliza în continuare un alt card selectându-l înainte de plată sau puteți înlocui cardul implicit cu altul, dacă este necesar.

Cum stăm cu securitatea în cazul unui credit nebancar prin telefon?

În primul rând, este important să înțelegeți că această tehnologie este în prezent disponibilă numai pentru anumite institutii financiare, iar toate aplicatiile aferente sunt dezvoltate de acestea.

În plus, spre deosebire de creditele contractate de la ghiseu, de exemplu, un credit nebancar prin telefon nu necesită un dosar impresionant de documente justificative. Astfel, prin simpla accesare a site-ului sau a instalarii unei aplicatii, eliminati toate grijile referitoare la procurarea unor adeverinte, copii dupa buletin etc. De asemenea, va trebui să vă confirmați identitatea doar cu o simpla poza facuta la actul de identitate.

In plus, aplicatiile pre-instalate de pe telefon prin care va trebui sa treci ca sa iei acest credit sunt bine securizate. În orice caz, tehnologia ofera multiple modalitati de protectie care fac practic imposibil furtul de date. Mai mult, până în prezent, din ceea ce se cunoaste, nu a fost raportat niciun caz de furt de date legat de aplicatii financiare de acest tip!

Știind totusi că niciun sistem nu este complet infailibil, instituțiile financiare oferă în general protecție a datelor, dar si o buna gestionare a telefonului dvs. ajuta la prevenirea situatiilor dubioase.

Credit nebancar prin telefon: poti folosi această tehnologie oriunde?

Sigur că da, cu conditia să ai o conexiune internet stabila și să știi să instalezi aplicatii pe telefonul tau, dar această metodă de a lua credit este din ce în ce mai răspândită și multi clienti sunt, în cea mai mare parte, familiarizati cu ea.

Cu un credit nebancar prin telefon, puteți solicita un împrumut oriunde vă puteți folosi telefonul mobil – acasă, într-un tren sau chiar într-un magazin alimentar. Când aveți nevoie de bani rapid, a avea această accesibilitate poate fi de neprețuit. Nu este nevoie să colindati toate sucursalele băncilor individuale pentru a obține oferte de împrumut. Puteți compara ofertele de la mai mulți creditori de pe telefonul dvs. Aceste comparatii vă pot ajuta să obțineți o rată a dobânzii mai mică pentru un împrumut care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *