După ce criterii să-ți alegi parfumul preferat cu Notino cod reducere

Alegerea unui parfum nu este un lucru simplu, deși mulți oameni par să gândească altfel. Cineva poate de exemplu să încerce să găsească un parfum adaptat personalității sale. Desigur, există și alte criterii care merită atenția noastră. Pentru a vă ajuta, descoperiți câteva informații prețioase în acest articol și obțineți un notino cod reducere la comandă din magazinul online.

Alege în funcție de personalitatea ta

Parfumurile permit transmiterea unei caracteristici olfactive în jurul purtătorului său. Cei apropiați vor simți apoi aceste note. Creierul lor se va ocupă apoi de descifrarea mesajelor olfactive pentru a-ți defini personalitatea. Unele profiluri acordă o atenție deosebită aspectului lor. Le este greu să iasă din casă fără să aleagă articolul potrivit de îmbrăcăminte sau parfumul potrivit. Pentru a marca un bărbat în căutarea eleganței, este indicat să optezi pentru arome care amestecă două tipuri de acorduri. În practică, poți miza pe un amestec de parfumuri florale și lemnoase.

Parfumurile orientale sunt dedicate bărbaților care acordă o mare importanță seducției. Ele oferă un parfum dulce de mosc. Acestea sunt în principiu cuplate cu note picante. De fapt, formulă lor este realizată din lemn prețios. Chihlimbarul este termenul care descrie cel mai bine aromă. De asemenea, bărbații merită un miros care să se potrivească cu caracterul lor. Prin urmare, recomandăm produse care transmit mirosuri viguroase de pe site-ul preferat, la care se poate adaugă un notino cod reducere. Parfumurile cu note acvatice sunt destinate mai mult sportivilor. Cu toate acestea, un amestec cu esențe picante ar putea fi potrivit și pentru o persoană dinamică.

Alege un parfum în funcție de anotimp

Parfumurile sunt sensibile la schimbarea anotimpurilor. Înainte de a alege un parfum în funcție de anotimp, este de dorit o mică introspecție. Trebuie să te întrebi care este perioada ta preferată din an. Răspunsul va oferi informații precise despre parfumurile dorite.

Dacă ești încântată când vine primăvara, atunci iubești natură, deoarece anotimpul marchează începutul înfloririi. Nu trebuie să cauți prea mult, pentru că parfumurile florale îți vor satisface dorințele. Preferă doar mirosurile proaspete care emană de la plante precum liliac sau bujor. Mirosurile pentru sezonul de vară vor conferi, de asemenea, o notă delicată florală sau de citrice. Toamna, pădurile încep să răspândească mirosuri de lemn și chiar de mușchi. Prin urmare, substanța potrivită este una care dispersează arome similare, cum ar fi cele care conțin chiparos, lemn și picante. Produsele de evitat sunt parfumurile prea vanilate. Nici florile nu sunt potrivite pentru aceste profiluri. Iarnă este predestinată persoanelor cu temperamente puternice. Această trăsătură de caracter împinge apoi acest tip de individ să aprecieze mirosurile lacome. Vor avea o pasiune pentru notele profunde, cum ar fi cele orientale. Le găsești pe alese cu un bonus sub formă unui voucher notino transport gratuit.

Alege în funcție de vârstă

Vârsta ajută și la determinarea traseului potrivit. De la 20 de ani, bărbatul începe să-și cunoască stilul. El este mai stabil în gusturile lui. Există diferite opțiuni pentru această grupă de vârstă. Pot opta pentru parfumuri sportive sau acvatice.

La 30 de ani devine dinamic. De asemenea, își îngrijește aspectul prin exerciții fizice. Prin urmare, se poate remarcă printr-un miros sportiv și lemnos. Cheia este să te gândești la produse cu miros puternic.

La 40 de ani, bărbatul este împlinit. Acum trebuie să joace la discreție. În mod clar, va găsi mirosuri moderate pentru simțurile celor din jur.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *