Site uri cu anunțuri de bani împrumut între persoane fizice, adevarate surse de rezolvare a problemelor financiare

Odata incepute anumite probleme financiare, parca nu se mai termina! Cu siguranta ati experimentat asemenea ganduri si v-ati tot framantat cum sa faceti rost de bani fara dosare, verificari si telefoane pe la banca. Exista o solutie la care poate nu v-ati gandit: accesarea unor site uri cu anunturi de bani împrumut intre persoane fizice unde puteti gasi oameni dornici sa va ajute. Dar cum este reglementat un asemenea credit si cum sa procedati? În afară de a cunoaște persoana care îți va face împrumutul direct, singura modalitate de a găsi o persoană de încredere și serioasă este să treci prin site-uri recunoscute. Acestea sunt platforme de creditare, specializate în creditare între persoane fizice.

Site uri cu anunturi de bani împrumut intre persoane fizice: instrucțiuni de utilizare

Orice împrumut trebuie sa faca obiectul unui contract, cu atat mai mult cu cat vorbim de persoane necunoscute. Pentru a vă oficializa contractul de împrumut, este posibil să procedați în două moduri diferite:

Contractul de comodat: Pentru derularea lui, puteti fie sa contactati un notar, fie sa scrieti un act privat.

Recunoasterea datoriei intre persoane fizice: Acest act, care poate fi intocmit cu sau fara ajutorul notarului, are valoare juridica. In el se vor mentiona informatii esențiale precum valoarea împrumutului; durata ; valoarea rambursărilor; dacă este cazul, ratele dobânzii.

De ce să folosiți site uri cu anunturi de bani împrumut intre persoane fizice?

Evitați împrumuturile de pradă

Creditorii fac împrumuturi folosind vehiculul dumneavoastră ca garanție. Împrumuturile pana la salariu plată comisioane enorme. Acestea sunt considerate împrumuturi de pradă. Sunt foarte scumpe și puteți ajunge să plătiți înapoi de mai multe ori suma împrumutului.

Dacă nu plătiți un împrumut la timp, creditorul vă poate lua vehiculul (dar riscul garanției dvs. este valabil pentru orice împrumut garantat). Pentru unele împrumuturi pana la salariu, nu puteți rata o plată, deoarece creditorul va scoate automat banii din contul dvs. bancar în ziua de salariu, chiar dacă aveți nevoie de ei pentru alte cheltuieli.

Site uri cu anunturi de bani împrumut intre persoane fizice: alegeți cu grijă cu grija persoanele de la care sa împrumutati

Verificați tarifele și taxele. În funcție de circumstanțe, un împrumut de la o persoana fizica poate parea mai riscant pentru ca daca nu dati peste persoana potrivita, va poate hartui sau va poate cere rate și comisioane mai mari fata de cat ati convenit in contract.

În calitate de debitor, trebuie să fii foarte atent la ofertele pe care le primești. Niciun străin nu vă va acorda un împrumut cu dobândă zero. De asemenea, ar trebui să evitați împrumuturile cu dobânzi foarte mari. 

Aveți grijă să nu dezvăluiți informațiile dvs. bancare până când nu ați verificat că nu este o înșelătorie. Dacă vi se cere să avansați bani pentru a plăti o taxă de aplicare, puteți fi sigur că este o înșelătorie.

Cel mai bun mod de a evita înșelătoriile este să ai un contract incheiat la un notar. Acesta va ofera o parghie legala in caz ca intampinati probleme de intelegere cu cei care v-a oferi împrumutul.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *