În căutarea unui cadou original pentru iubit

Căutarea unui cadou original pentru iubit poate fi destul de greu uneori, poate din această cauză ai și apelat la surse externe. Dacă tot ai ajuns până aici, poți folosi următoarele idei pentru a-ți realiza cadoul tău pentru persoana iubită.

Cea mai bună idee pentru un cadou original este cea de a personaliza diferite chestii, fie la companii care se ocupă de acest domeniu, fie îi poți face tu ceva handmade. În ambele cazuri poți să fii sigură că este ceva destul de original.

Pentru obiectele personalizate la comandă, există variante precum accesorile din clasa bijuteriilor: brățări, coliere, inele etc. Poți să le iei ca set pentru două persoane asortându-vă, sau poți să-i personalizezi unul din accesoriile precizate anterior cu ceva strict legat de el. Poate cu o minge de fotbal, dacă este pasionat de acest sport, cu animalul lui de companie, cu inițialele lui sau ale voastre sau o imagine cu voi.

Primul lucru pe care îl ai în minte atunci când te gândești la un cadou pentru un bărbat, este fie o sticlă de vin, fie un de whiskey. Dacă ți se pare prea banal să te prezinți cu o simplă sticlă, fă-o mai specială prin a-i personaliza eticheta cu numele lui și un mesaj drăguț din partea ta. Astfel, poți transforma un cadou monoton într-unul original. Iar ceva mai aparte pentru sticlele de vin sunt cutiile în care sunt păstrate, cutii care la rândul lor pot fi particularizate cu un diferite texte.

Dacă există dimineți în care se întâmplă să nu vă beți cafeaua împreună, dar vrei să își amintească de tine, caută o poză dintr-un moment memorabil dintre voi și printează-i-o pe o cană.

Sau dacă iubitului tău îi place să citească și să biblioteca lui mereu crește progresiv, gândește-te la un semn de carte căruia îi poți de o notă de strălucire prin punerea a mai multor poze cu voi.

Știai că există posibilitatea de a personaliza până și ciocolata? Dacă iubitului tău îi plac dulciurile și din frigiderul lui nu lipsește niciodată ciocolata, acest cadou s-ar putea să fie exact pe placul lui. Poți găsi seturi de câte zece ciocolățele personalizate cu poză și text. În acest fel combini două lucruri care îl fac fericit și obții un cadou original pentru iubit.

Atunci când iubitul tău este fumător, poți opta pentru ideea de brichetă personalizată. Alege varianta antivânt și metalică. Astfel va fi rezistentă atât loviturile la care probabil va fi supusă de-a lungul timpului, cât și atunci când nu este o vreme favorabilă și vântul împiedică posibilitatea aprinderii unei brichete obișnuite.

Trecând la cadourile handmade, pe lângă celebra cutie cu amintiri în care să pui poze cu voi și mesaje, scrisori etc., poți să îl surprizi seara după ce ajunge de la facultate/servici, cumpărând post it-uri și scriind câte un mesaj drăguț pe fiecare, după care le poți așeza pe oglinda din baie sub forma unei inimi.

Cadoul pentru iubitul tău va fi la fel de original pentru el, indiferent de sursa de inspirație, atât timp cât este din suflet.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *