Cum să alegi o bijuterie pentru a o oferi drept cadou iubita?

Deși nu este cel mai original cadou, bijuteria este totuși un cadou iubita ideal pentru o femeie. Dar, bărbat fiind, poate că te pierzi printre inele, brățări și alte coliere.

Inel, brățară, pandantiv: care este bijuteria ideală de oferit unei femei?

Dacă există un cadou iubita care o va încânta cu siguranță, acesta este o bijuterie frumoasă. Și nu vorbim neapărat de un inel prea scump, ci pur și simplu de o bijuterie care, dacă este bine aleasă, îi va arăta dragostea pentru ea, ceva atemporal și care poate fi purtat cu orice ocazie.

Ce bijuterie să-i oferi de ziua ei de naștere?

Femeilor le place să-și sărbătorească zilele de naștere! Dacă se recomandă întotdeauna o mică cină la lumina lumânărilor, cum rămâne cu cadoul?

Pentru a sărbători această zi, poți opta pentru o brățară sau un colier. Sunt accesorii simple din care să alegi. Oricum ar fi, alege ceva mai puțin banal, cum ar fi argint sau aur roz. Unele bijuterii sunt împodobite cu câteva detalii de culoare care pot fi frumoase, mai ales în tonuri de albastru, negru sau vișiniu.

Brățara nu trebuie aleasă prea subțire, colierul mai degrabă lung. Moda actuală este pentru brățările și colierele multi-wrap (mai multe brățări / coliere într-unul).

În ceea ce privește colierul, alegerea este vastă, de la pandantiv cu diamant la medalii religioase sau bijuterii mai fanteziste. Evită inimile sau motivele prea „romantice”. Preferă ceva mai de bază și mai atemporal.

Ce cadou pentru iubită să alegi pentru dimineața de Crăciun?

Dăruirea unei bijuterii de Crăciun te asigură că îi vei vedea ochii strălucind de bucurie atunci când își deschide cadoul.

Pentru acest sezon de sărbători, poți opta pentru o pereche superbă de cercei. În funcție de vârstă, o femeie sub 35 de ani va prefera cerceii lungi, din materiale, culori și forme mai jucăușe, în timp ce o femeie de peste 35 de ani va prefera eleganța pietrelor purtate mai aproape de lobul urechii.

Pentru o aniversare a căsătoriei?

După ani petrecuți ca și cuplu, o aniversare este ocazia perfectă pentru a-i arăta soției tale cât de mult înseamnă ea pentru tine: o nouă verighetă sau un inel cu diamante vor fi cea mai frumoasă dovadă de dragoste.

Dacă nu ai bugetul necesar ca să alegi un diamant, un inel este un cadou perfect pentru a sărbători însă o aniversare a căsătoriei, deoarece poate fi purtat la mână în fiecare zi. Inelele cu piatră sunt foarte populare în rândul femeilor, fie că este o piatră albă sau colorată.

Inelul nu trebuie să fie prea subțire, deoarece acest lucru mărește degetul. Același lucru este valabil și pentru piatră, care nu trebuie să fie prea mică: în plus, preferăți un inel fără piatră decât o bijuterie cu o piatră prea mică.

Deci, chiar crezi că există un cadou iubita mai bun decât o bijuterie? Cu orice ocazie, întotdeauna va mulțumi o femeie. Încearca să observi ce poartă deja, culorile care îi plac în mod deosebit, formele… Fă-ți timp pentru a găsi ceva în stilul ei care să-i placă și poți fi sigur că îți va aprecia cadoul.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *