Transport gratuit Notino și riduri mai puține cu îngrijirea potrivită

Of, ridurile… cei mai mari dușmani ai pielii mature! Dacă sunteți în căutarea unor solutii pentru reducerea liniilor de expresie și a ridurilor adânci, există câteva trucuri care vă pot ajuta. Masaj, hidratare, tratamente țintite… Iată cateva trucuri simple pentru a „supravietui” atacului ridurilor, tratamente cu transport gratuit Notino pentru un moral grozav.

Practică masajul facial pentru a reduce ridurile

Subestimăm adesea efectele benefice ale masajului facial și, totuși, este un sfat foarte eficient. Masand usor pielea si in special zonele marcate de riduri, vei activa circulatia sangelui si vei relaxa micile tensiuni prezente in muschii fetei. Zilnic, si mai ales dimineata cand te trezesti, masajul facial ajuta la netezirea pielii, la „netezirea” dupa noapte, pentru un ten mai dinamic si ridurile reduse.

Când aplicați crema hidratantă cumparata de pe site, cu transportul gratuit de la Notino, faceți cercuri mici cu vârfurile degetelor, înainte de a întinde tratamentul mai larg de jos în sus.

Ai grija de conturul ochilor si al buzelor cu tratamente speciale si transport gratuit Notino

Primele riduri sunt deseori linii de expresie: pliul nazolabial, picioarele de corbie și conturul gurii. Pentru a evita ridurile marcate și pentru a preveni apariția unor noi riduri, aplicați zilnic îngrijire țintită pe conturul ochilor și pe conturul buzelor. Acestea vor satisface nevoile de hidratare și nutriție ale acestor zone deosebit de fragile și sensibile pentru a le întări.

Pentru a lupta împotriva ridurilor, relaxează-te!

Mai ușor de spus decât de făcut, este totuși cel mai eficient sfat să nu ne scufundam mai adânc în ridurile existente! Stresul contribuie major la apariția ridurilor, iar expresiile asociate cu stresul și anxietatea marchează în mod deosebit fața. Cel mai bun mod de a limita fenomenul: relaxează-te! Încearcă să pui cât mai mult posibil în perspectivă necazurile vieții de zi cu zi și să-ți faci timp pentru tine: meditație, tratamente, cumpărături sau la coafor, fiecare femeie are propriile mici ritualuri pentru a se relaxa și a avea grijă de frumusețea sa.

Faceți măști

Măștile sunt aliați majori ai frumuseții în lupta împotriva ridurilor. Formula lor concentrată îți permite să obții rezultate vizibile și să oferi pielii tale mici tratamente. Daca nu trebuie abuzat pentru a nu perturba echilibrul fragil al pielii, una-doua masti pe saptamana te vor ajuta sa umpleti eficient ridurile.

În primul rând, pentru a îngroșa pielea și a preveni adâncirea prea mare a ridurilor, este necesară o bună hidratare. Pentru a potoli setea pielii și pentru a-i reda tonusul, exista masti de hidratare profundă pe site, la care poti primi si transport gratuit Notino dacă introduceți un cod de reducere notino.

Pentru cei care locuiesc in oras si sunt expusi in mod regulat la poluare, este esential sa foloseasca o masca detoxifianta adecvata pentru a elimina particulele de poluare si toxinele acumulate pe piele. Poluarea este deosebit de agresivă pentru piele, intrucat contribuie la adâncirea ridurilor prin uscarea epidermei.

Când aplici o mască, crema hidratantă sau ser, aplică-le ușor: cu vârful degetelor, masând ușor, fără a apăsa și fără a trage de țesutul pielii.

În sfârșit, atunci când aplici o cremă hidratantă, aplic-o de jos în sus și, mai ales, lasă-i timp să pătrundă în epidermă. Nu aplica nimic deasupra timp de 5 până la 10 minute. Mai simplu de atat nici ca se poate pentru a-i oferi pielii tot confortul!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *