O seară în doi sau ce cadou să-i faci iubitului romantic

Cupidon v-a săgetat puternic și acum formați un cuplu frumos! Trebuie să hrăneșți dragostea și pasiunea care arde în tine. Și pentru asta, trecem prin cuvinte sau atenții. Nu te mai frământa gândindu-te ce cadou să-i faci iubitului tău și pregătește-te să organizezi cea mai frumoasă seară pentru el!

Ce este o seară romantică?

Gândește în locul lui!

Fiecare ființă umană are propria să definiție a romantismului în funcție de sentimentele sale. Dar, în general, dacă încerci să-ți dai seama cum să organizezi o seară romantică, este că faci efort pentru altcineva decât pentru ține? Trebuie să te gândești la persoana pe care încerci să o impresionezi în acea seară și să cauți ceea ce ar putea să o facă fericită.

Seară nu este doar pentru ține, ci și pentru celălalt!

Un moment pentru doi!

Cine spune seară, spune moment propice relaxării și mai ales noapte ce se sfârșește în brațele celui drag. Pentru că nimic nu este mai frustrant decât să petreceți un moment împreună și să-l încheiați cu o reîntoarcere la serviciu!

În sfârșit, pentru o seară romantică reușită, ai nevoie doar să fiți împreună! Amintiți-vă de ce vă faceți timp pentru a fi împreună. Relația voastră este sfera voastră, nu lăsați nimic să o disturbe!

Organizarea cadrului

Pentru că viața este scumpă și pentru că să-ți foloseșți mâinile este mai bine, o masă acasă este mai bună pentru relaxare! Tu gătești surpriză, poate că iubitul tău nu și-a plănuit o ținută sau pur și simplu nu vrea să iasă din nou pentru că afară plouă, e frig! Acasă puneți muzică pe care o doriți, nu aveți încălțăminte, mâncati în ritmul vostru și iarăși nimic nu strică seară!

Gândește-te la ce l-ar face fericit

Aranjați-vă să fiți doar voi doi

Pregătiți masa seara

Faceți ordine în spațiul în care plănuiți să petreceți seara

Reduceți lumina pentru a face mediul mai puțin familiar

Ce cadou să-i faci iubitului: o seară romantică în 4 pași

Alegerea muzicii de fundal: foarte importantă pentru a crea atmosfera potrivită. Pentru că uneori e frumos să nu spui nimic, doar răsfață-te cu ceea ce asculți! Pentru a evita surprizele neplăcute, ascultați rapid începuturile melodiilor (mai ales dacă acesta nu este genul de muzică pe care o ascultați de obicei).

Pregătește un meniu în funcție de capacitățile tale culinare, nu are rost să mergi pe un foie gras la tigaie dacă gătești doar hamburger. Încercați să faceți o bază drăguță ca aperitiv în doi pentru a începe seara (alegerea vinului este importantă) apoi savurați un aperitiv, un fel principal cald și un desert!

Un mic cadou la sosire cu un aperitiv pune imediat într-o stare de spirit. Oferă-i, de exemplu, o trusă de masaj care reprezintă un final de seară foarte relaxant.

Sfârșitul serii romantice: de ce să nu începi un joc la sfârșitul mesei pentru a crea un moment grozav de complicitate? Ai de ales între un joc de societate sau un joc pentru adulți care este obraznic și sexy. Nimic mai bun pentru a încheia seara!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *