Cum să alegi cartea potrivită pentru un cadou încărcat de sentimente, cu un cod reducere Cărturești

Cadoul perfect de primit sau de oferit este acela care reflectă o înțelegere, o apreciere sau o ciudățenie a cuiva. În strălucirea ritmului vieții noastre, de ce să ratezi ocazia de a arăta cuiva că ți-ai făcut timp să te gândeșți la ei, la ce l-ar putea încânta sau surprinde?

În această lume din ce în ce mai frenetică, există ceva care ne îndeamnă spre oferirea de cadouri personalizate, atente, chiar intime. Așadar, dacă lista conține prea multe carduri cadou, sticle de vin sau parfumuri, de ce să nu abandonați cadourile fără personalitate și să cumpărați cu atenție o carte bună cu un cod reducere cărturești?

A alege cartea potrivită este o artă. Este vorba despre oameni, stări, gusturi, interese. Este vorba despre a acordă timp și de a pune întrebările corecte pentru a vă asigura că în mâinile potrivite va ajunge cartea potrivită. Iată deci cele mai importante sfaturi pentru a vă ajută să selectați cartea potrivită pentru oricine din lista dvs.

1. Gândiți-vă cu adevărat la persoană pentru care cumpărați – începeți cu lucrurile evidente, cum ar fi vârsta și sexul. Acesta este primul lucru pe care l-ar interesa pe un librar. Apoi începeți să vă gândiți la hobby-urile și interesele persoanei – are ea poftă de istorie și cărți lungi? Sau are alte interese?
2. Țineti cont de relația dvs. cu această persoană. Cât de bine îl cunoșți pe ea sau pe el? S-ar putea să vă simțiți confortabil cumpărând ceva mai serios pentru sora sau cel mai bun prieten al dvs., dar dacă cumpărați pentru un coleg de la birou, rămâneți la non-ficțiune – ceva distractiv și nu foarte personal.

3. Ghidați-va după bestseller-uri pentru idei (de cumpărat neapărat cu un cod reducere cărturești) – dar numai dacă au sens pentru persoană pentru care cumpăratii. După ce ați analizat bestseller-urile din lista de pe site, continuați și amintiți-vă sfaturile 1 și 2. Lista bestseller-urilori este utilă deoarece poate să va dea adesea alte idei mai personale despre ce tip de cartea este potrivită pentru cineva.

4. Cereți ajutor! Există mereu cineva online care va poate sfătui pentru a face alegerea corectă.

5. Încă blocați sau nu puteți ajunge la magazin? Răspundeți la câteva întrebări ușoare și distractive despre persoană pentru care faceți cumpărături pe o foaie, apoi scrieți numele a trei cărți care va amintesc în vreun fel de persoană respectivă. La sfârșitul „testului” puteți alege una dintre cărțile recomandate, cu un beneficiu sub formă unui cod reducere cărturești.

Unii ar considera cartea o alegere destul de comodă, lucru total neadevărat, mai ales dacă vorbim de o persoană pasionată de lectură. Faceți un exercițiu de imaginație și aplicați o veche zicala românească foarte potrivită situației, „nu vindeți castraveți grădinarului”. Tratați cu seriozitate dăruirea unei cărți pentru că această reflectă atenția pe care o acordați persoanei în cauza și locul pe care îl ocupă în viață dvs. Studiați cu atenție gama variată de cărți în corelație cu stilul personal al sărbătoritului, bucurați-va și de un cod reducere cărturești și faceți o supriză plăcută cuiva!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *